Postřehy, svědectví, myšlenky, jež provází moje milované a milující putování zde na zemi s pohledem upřeným na nebe.

Muž hlavou ženy

25. 11. 2015 22:47
Rubrika: zaujalo mě...


Krátké zamyšlení pro muže, které prozrazuje nejedno tajemství ženského srdce....

Zdroj: Neodolatelny rebel


Muži, tvojí úlohou je být ochráncem ženského srdce.
Využít svoji sílu na to, abys ženu chránil a ne abys sílu použil proti ní. Tvoje síla jí má dávat bezpečí, máš poslání být jejím ochráncem, být jejím princem a zároveň jejím bojovníkem. 

Chraň si ji, aby měla prostor a čas budovat se a růst, protože přijde čas, kdy bude dělat věci, na které ty nemáš a bude je dělat s láskou a bude trpělivá. Proto buď i ty laskavý a trpělivý k ní.

Když se ztrácí v rozhovorech, myšlenkách či plánech, tak ne proto že neví, co chce, ale protože potřebuje, aby při ní někdo stál, aby jí někdo podržel vždy, když je třeba, aby ji někdo miloval takovou, jaká je, aby byla Kráskou pro svého milého. Potřebuje vědět, že je milovaná, že je krásná a že při ní budeš stát v každém čase! 

Muž má být hlavou ženy, ne proto, aby jí diktoval a řídil ji... To vůbec ne! Muž má být hlavou ženy, aby byl ten pevný bod pro ni, o který ví, že se může opřít. Ten který ji povede blíž k Bohu než k sobě. Ten, který jí dá bezpečí. Ten, který ji zahrne láskou. Ten, který bude za ni bojovat a nikdy to s ní nevzdá.

 

Zobrazeno 1214×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková